Презентація Програми ЄС Еразмус+ в межах круглого столу “Інтернаціоналізація вищої та фахової передвищої освіти: виклики та перспективи” (05.05.2022, онлайн)

5 травня 2022 року відбувся круглий стіл “Інтернаціоналізація вищої та фахової передвищої освіти: виклики та перспективи” в рамках відзначення 25-річчя Університету Короля Данила.

98 учасників (представників закладів вищої та професійної освіти) долучились до заходу.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Михайло Косьмій, перший проректор, проректор з навчальної роботи Університету Короля Данила.

Проєкти Еразмус+ у школах та коледжах Португалії представив Руї Балтазар, цифровий посол в Асоціації Центрів підготовки вчителів (Португалія), координатор та учасник більш ніж 25 міжнародних проектів протягом останніх років.

Питання інтеграції системи фахової передвищої освіти України у світовий освітній простір висвітлила Інна Варварук, директор Фахового коледжу ЗВО «Університет Короля Данила».

Менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні Вероніка Ткаченко презентувала можливості для закладів вищої та професійної освіти України в межах Програми Еразмус+, особливості конкурсів та нововведення для українських організацій. Спікер наголосила на розширенні можливостей для сфер вищої освіти, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, що в свою чергу відкриває нові горизонти до міжнародної співпраці та налагодженню нових плідних контактів та спільних проєктів. Особливу увагу присвячено можливостям мобільності у сферах вищої та професійної освіти, проєктам співпраці (Розвиток потенціалу вищої та професійної освіти, Партнерства співпраці, Альянси для інновацій, Центри професійної досконалості у сфері VET) та напряму Жан Моне.

Попередня Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності ...